Κορονοϊός: Πέθανε ένας ακόμη από την Καστοριά – Στους 40 οι νεκροί

Κορονοϊός: Πέθανε ένας ακόμη από την Καστοριά – Στους 40 οι νεκροί

Άλλος ένα άνδρας 54 ετών από την Καστοριά ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό άφησε σήμερα, Δευτέρα την τελευταία του πνοή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ πρόκειται για έναν άνδρα από την Οινόη ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνομένος στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον έκτο νεκρό από την Καστοριά. 

 Πλέον, οι νεκροί στην Ελλάδα ανέρχονται στους 40. 

Την Κυριακή είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι επτά άνθρωποι στην Ελλάδα με τελευταία μια 79χρονη από τη Λέσβο η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ο απολογισμός έως αυτή την ώρα

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο κορονοϊός στη χώρα μας. Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 95 νέα κρούσματα και άλλοι έξι ασθενείς έχασαν τη ζωή τους (σ.σ. 7 με τον σημερινό). Ωστόσο η καμπύλη της αύξησης της επιδημίας στη χώρα μας δειχνει βραδύτερο ρυθμό αύξησης από άλλες χώρες του κόσμου οπως Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής Σ. Τσιόδρας 69 ασθενείς νοσηλεύονται στις ΜΕΘ διασωληνωμένοι. Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών αυτών είναι τα 71 έτη. Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στην Αττική. Περισσότερα ΕΔΩ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter