Κορονοϊός: Η DEMO δωρίζει monitors και χειρουργικές μάσκες στα νοσοκομεία του ΕΣΥ

Κορονοϊός: Η DEMO δωρίζει monitors και χειρουργικές μάσκες στα νοσοκομεία του ΕΣΥ

Δωρεά 60 monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ και δωρεά χειρουργικών μασκών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, από την DEMO ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

H Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO προχώρησε στη παραγγελία 60 monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ, τα οποία θα παραδώσει τις επόμενες ημέρες στα νοσοκομεία αναφοράς για τον COVID 19, ενώ έστειλε χειρουργικές μάσκες στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Η εταιρεία θα παραλάβει σύντομα τα monitors αξίας 260.000€ και άμεσα θα προχωρήσει στη παράδοσή τους.

H DEMO, όπως και όλες οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσουν ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης καθώς και τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα θα έχουν στη διάθεση τους τα φάρμακα που χρειάζονται οι ασθενείς. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία αποδεικνύεται ένας κλάδος στρατηγικής σημασίας για την επιβίωση της χώρας. Στα βασικά φάρμακα η Ελλάδα δεν εξαρτάται από το κλείσιμο των συνόρων και τους περιορισμούς κυκλοφορίας. Παράγουμε τα δικά μας ελληνικά φάρμακα και εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε αυτά. Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας –και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε για όσο χρειαστεί– το εθνικό σύστημα υγείας και τον Έλληνα ασθενή.

Η DEMO, έχει πάρει όλα τα μέτρα προστασίας που έχει υποδείξει η Πολιτεία για την ασφάλεια των εργαζομένων της, εφαρμόζει τη μέθοδο της τηλεργασίας, ενώ τα τμήματα παραγωγής, ποιότητας και διανομής εργάζονται ανελλιπώς, και καθημερινά εξυπηρετούν παραδίδοντας στα νοσοκομεία φαρμακευτικό υλικό. Οι παραδόσεις του εξωτερικού συνεχίζονται μάχιμα καθώς η ανάγκη είναι μεγάλη και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης στη παραγωγή ενεσίμων είναι από το 1965 κατά βάση στη νοσοκομειακή αγορά εγχώρια και διεθνή αφού εξάγει σε 85 χώρες. Στέκεται δίπλα στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της χώρας και κυρίως στους ασθενείς αυτές τις δύσκολες στιγμές με τη ευχή να βγούμε όλοι γρήγορα και υγιείς από αυτή τη κρίσιμη κατάσταση που έπληξε όλο σχεδόν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα.    

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter