Κορονοϊός: Η Κοζάνη στο «κόκκινο» αλλά ο Μητροπολίτης κάλεσε τους πιστούς να μεταλάβουν «από την ίδια λαβίδα» (Video)

Κορονοϊός: Η Κοζάνη στο «κόκκινο» αλλά ο Μητροπολίτης κάλεσε τους πιστούς να μεταλάβουν «από την ίδια λαβίδα» (Video)

Mπορεί η Κοζάνη να βρίσκεται στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη, όντας η πρώτη Περιφερειακή Ενότητα στην οποία επιβλήθηκε καθολικό lockdown, αλλά ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, έκανε σήμερα το πρωί μία απίστευτη δήλωση, κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον μητροπολίτη, ο κορονοϊός δεν πάει στις χώρες που έχουν… πιστούς και σε αυτές τις χώρες οι θάνατοι είναι λιγότεροι. Έτσι, εξήγησε με… επιστημονικούς όρους γιατί χώρες της βόρειας Ευρώπης με ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα μετρούς χιλιάδες νεκρούς!

Είπε συγκεκριμένα: «Το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ελβετία, είναι χώρες με ίδιο πληθυσμό με εμάς. Εκεί, είναι χιλιάδες οι νεκροί. Εκατοντάδες οι προσβεβλημένοι από την πανδημία. Κι εδώ, ακόμη, με τη χάρη του Θεού, γιατί κάποιοι άνθρωποι υψώνουν χείρας ικέτιδας… Γιατί επιμένουν σε εκκλησία έστω και με κλειστές πόρτες, έρχεται και δέεται στο Θεό, να σκεπάζει τη χώρα μας…». Αλήθεια όλα τα παραπάνω είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά τον κ. Χαρδαλιά και την κυβέρνηση και πώς προτίθενται να απαντήσουν; 

Ο εν λόγω μητροπολίτης «το τερμάτισε» καλώντας τους πιστούς, να πάνε τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους να κοινωνήσουν «από την ίδια λαβίδα». «Να ‘ρθείτε τώρα, να φέρετε τα παιδάκια σας κι εσείς κάποιοι, να κοινωνήσουν και να κοινωνήσετε. Από την ίδια λαβίδα. Γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου!.. Όποιοι αμφισβητούν το σώμα και αίμα του Κυρίου, το βλασφημούν! Όποιοι και όποιες αμφιβάλλουν ότι είναι σώμα και αίμα Χριστού, να μην έρχονται, να μην πλησιάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο μετά το 2:29:00 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter