Κορονοϊός: Η Μαρέβα επιμένει στο «χειροκρότημα» με φόντο τη… θάλασσα – Το νέο της tweet

Κορονοϊός: Η Μαρέβα επιμένει στο «χειροκρότημα» με φόντο τη… θάλασσα – Το νέο της tweet

Δεν…χαμπαριάζει η Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη και παρά το γεγονός ότι πολλοί γιατροί και νοσηλευτές που δίνουν τη σκληρή μάχη στην “πρώτη γραμμή” κατά του κορονοϊού, την αποδοκίμασαν για το κάλεσμά της, την προηγούμενη Κυριακή, σε χειροκρότημα προς τιμήν τους, υποτίθεται, αυτή επανήλθε και αύριο, μας καλεί να πράξουμε μία από τα ίδια. 

Έγραψε λοιπόν στο twitter πως «την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 βγαίνουμε πάλι στο μπαλκόνι μας!!! #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ». Για ποιο λόγο όμως δεν διευκρινίζει, αν πρόκειται για τους γιατρούς και νοσηλευτές ή έτσι γενικώς!

Πριν από λίγες ημέρες όμως ο σύζυγός της και πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε επιδεικτικά να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της ΟΕΝΓΕ και αυτούς που υποτίθεται θα χειροκροτήσει η ίδια σήμερα, σαν μην υπάρχουν, προφανώς επειδή δεν είναι διατεθειμένος να κάνει μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, να επιτάξει ΜΕΘ από ιδιωτικές κλινικές, να αυξήσει δραστικά τις δαπάνες για τη δημόσια υγεία. 

Να θυμίσουμε πως προ ημερών  η Παθολόγος – λοιμωξιολόγος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, Όλγα Κοσμοπούλου είχε γράψει μεταξύ άλλων στο facebook για την κα Μαρέβα: 

«Απορώ με το θράσος σας. Επειδή εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την ατζέντα της κυβέρνησης του συζύγου σας για τα Δημόσια Νοσοκομεία, την πιο αντιλαϊκή που θα μπορούσε να γίνει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter