Κορονοϊός: Η «συγγνώμη» της Λίβερπουλ μετά την κατακραυγή

Κορονοϊός: Η «συγγνώμη» της Λίβερπουλ μετά την κατακραυγή

Η Λίβερπουλ έκανε στροφή 180_x000D_
μοιρών.

Η αρχική απόφαση του πάμπλουτου συλλόγου να εντάξει τους υπαλλήλους της σε σχήμα κρατικής βοήθειας ώστε να πληρώνει μόνο το 20% των αποδοχών της ακυρώθηκε σήμερα και μάλιστα η διοίκησε ζήτησε συγγνώμη για την πρωτοβουλία της.

Άλλες ομάδες της Premier League, ακόμα και εύρωστες όπως η περυσινή φιναλίστ του Champions League Τότεναμ (μαζί με τις Νιουκάσλ, Μπόρνμουθ, Νόριτς), επιμένουν στην αναστολή των συμβάσεων, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να πληρώσει τους μισθούς χωρίς καμία περικοπή.

«Πιστεύουμε ότι πήραμε λάθος απόφαση την περασμένη εβδομάδα και απολογούμαστε στους φιλάθλους», ομολόγησε σε ανοιχτή επιστολή του ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων» του μεγάλου αγγλικού λιμανιού, Πίτερ Μουρ. «Υπάρχει αβεβαιότητα και έλλειψη εσόδων, αλλά θα βρούμε άλλους τρόπους για να αποπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, παρά την πρωτόγνωρη οικονομική χασούρα».

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης (και πιθανότατα Αγγλίας) Λίβερπουλ είχε πέρυσι τζίρο 533 εκατομμυρίων λιρών, ενώ τα καθαρά κέρδη της έφτασαν τις 42 εκατομμύρια στερλίνες. Ακόμα και παλαίμαχοι παίκτες της, όπως οι Τζέιμι Κάραχερ και Σταν Κόλιμορ, καυτηρίασαν την αρχική απόφαση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter