Κορονοϊός: Κατέληξε 33χρονη στην Αλεξανδρούπολη, χαροπαλεύει 28χρονη στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: Κατέληξε 33χρονη στην Αλεξανδρούπολη, χαροπαλεύει 28χρονη στη Θεσσαλονίκη

Όλο και πιο νέες ηλικίες “χτυπά” άσχημα ο κορονοϊός, με αποτέλεσμα να διασωληνώνονται άτομα ακόμα και κοντά στα 30 έτη ή δυστυχώς, κάποια από αυτά να χάνουν την δύσκολη μάχη για τη ζωή τους. 

Στο τελευταίο 24ωρο ανάμεσα στους τέσσερις ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συγκαταλέγεται δυστυχώς και μια 33χρονη από την Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η 33χρονη διακομίσθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς κατέληξε από ανακοπή. Οι γιατροί προκειμένου να βεβαιωθούν από πού προήλθε η επιδείνωση της υγείας της, έκαναν το rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Όμως και μια άλλη νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του κορονοϊού. Συγκεκριμένα ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια μιας 28χρονης μητέρας από την Κοζάνη που νοσεί με Covid-19 και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το in.gr, η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιδείνωση το Σάββατο και χρειάστηκε να μεταφερθεί τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης.

Η 28χρονη, είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και βρέθηκε θετική στον κορονoϊό πριν λίγες ημέρες. Διασωληνώθηκε στο «Ιπποκράτειο», με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter