Κορονοϊός: Μεταφέρουν διασωληνωμένους από τη Νίκαια στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Κορονοϊός: Μεταφέρουν διασωληνωμένους από τη Νίκαια στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση όσον αφορά την πληρότητα των ΜΕΘ στο λεκανοπέδιο. Τρανό παράδειγμα η διακομιδή διασωληνωμένων ασθενών από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου υπάρχουν κενές κλίνες.

Ο νευροχειρούργος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και γ.γ της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, τόνισε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ότι από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα στην πτέρυγα νοσηλείας COVID-19 του νοσοκομείου διασωληνώθηκαν τέσσερις ασθενείς. Οι τρεις εξ αυτών κατευθύνθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

«Να βγει κάποιος να μας πει πόσες κλίνες ΜΕΘ COVID-19 είναι άδειες στο λεκανοπέδιο γιατί ένα από τα δύο τινά συμβαίνει: ή δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη κλίνη, ή ακόμα χειρότερα υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες που δεν διατίθενται στον “λαουτζίκο” αλλά φυλάσσονται ως “καβάτζες” και εγώ δεν ξέρω για ποιους», κατήγγειλε ο κ. Παπανικολάου.

Παράλληλα, ο γ.γ της ΟΕΝΓΕ προανήγγειλε πως θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά της Ενωτικής Κίνησης Νοσοκομειακών Γιατρών για την
Ανατροπή, για διερεύνηση τυχόν εγκληματικών ενεργειών και παραλείψεων
στη δημόσια υγεία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter