Κορονοϊός: Μέχρι δύο χρόνια φυλακή στους «ανυπάκουους» καρναβαλιστές

Φωτογραφία αρχείου.

Ποινές φυλάκισης μέχρι δύο ετών προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση, για όσους αυτοδιοικητικούς παρακάμψουν την εντολή για ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού.

Η ΚΥΑ φέρει την υπογραφή των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών και Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Βασίλη Κικίλια

Η ΚΥΑ επικαλείται την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας για τον κορονοϊό και καλεί όλους τους φορείς, δήμους, περιφέρειες να συμμορφωθούν με την απόφαση για ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Ειδάλλως... «όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.