Κορονοϊός: O Aλ. Τσίπρας με τον γιο του στέλνουν μήνυμα ελπίδας από την οικία τους (Photo)

Κορονοϊός: O Aλ. Τσίπρας με τον γιο του στέλνουν μήνυμα ελπίδας από την οικία τους (Photo)

Το δικό του μήνυμα «μένουμε σπίτι» στέλνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσω Instagram. Σημειώνει ότι «αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο».

«Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…», προσθέτει.

«Και το κυριότερο», τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινοτητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους». 

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει την ανάρτηση του με δυο φωτογραφίες από την οικία του, μία όπου περνάει χρόνο με τον γιο του και μία όπου εργάζεται.

View this post on Instagram

Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype… Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #StayHome

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

Τρίωρη τηλεδιάσκεψη

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε τρίωρη τηλεδιάσκεψη με συνεργάτες και τομεάρχες για τα άμεσα μέτρα σε τρία επίπεδα που πρέπει να ληφθούν για την πανδημία του κορονοϊού:

– για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας με ιατρικό προσωπικό

– για τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων

– και για τα άμεσα μέτρα χαλάρωσης των δημοσιονομικών περιορισμών και ένα γενναίο πρόγραμμα δημόσιας χρηματοδότησης που πρέπει να επιδιώξει η κυβέρνηση από το αυριανό Eurogroup για την συνολική θωράκιση της οικονομίας από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter