Κορονοϊός- ΟΝΝΕΔ: Έβγαλε «λάδι» την κυβέρνηση, κατηγόρησε υγειονομικούς για… «fake news»

Κορονοϊός- ΟΝΝΕΔ: Έβγαλε «λάδι» την κυβέρνηση, κατηγόρησε υγειονομικούς για… «fake news»

Με καλεσμένο τον καθηγητή και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπο Γώγο, η κυβερνητική νεολαία ΟΝΝΕΔ διοργάνωσε διαδικτυακή συζήτηση στο πλαίσιο της καμπάνιας της με τίτλο «Κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας».

Βέβαια για να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας, που λέει και η ΟΝΝΕΔ, απαιτείται εδώ και τώρα αλλαγή της γραμμής πλεύσης της κυβέρνησης όσον αφορά τη διαχείριση της κρίσης της πανδημίας που έχει οδηγήσει σε δραματικά αποτελέσματα. Και όχι… ευλογίες και ευχολόγια για το πόσο καλά τα έχει καταφέρει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, όπως έχουν μάθει να λένε στη νεολαία της ΝΔ…

Ο κ. Γώγος, αφού έκανε μια συνοπτική παρουσίαση για τη συμπτωματολογία, τους τρόπους πρόληψης και αποφυγής μετάδοσης του ιού, φυσικά συνεχάρη τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για την πρωτοβουλία τους, επισημαίνοντας την ανάγκη η ενημέρωση για τον κορονοϊό να γίνεται από ανθρώπους νέας ηλικίας, προκειμένου, όπως είπε, να διαχέεται πιο άμεσα και αποτελεσματικά η πληροφορία. Πάλι το πρόβλημα είναι η «έλλειψη πληροφόρησης» και όχι οι επιλογές της κυβέρνησης να συνεχίζει την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και των νοσοκομείων, τη μη λήψη μέτρων σε σχολεία, συγκοινωνίες, ούτε καν την ραγδαία αύξηση των τεστ, όπως κάνουν άλλες χώρες που έχουν επιτύχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι η Ελλάδα που μετρά χιλιάδες νεκρούς σε δύο μήνες. Για όλα αυτά βέβαια, δεν υπήρξε καμία κριτική από τον κ. Γώγο. 

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, από τη μεριά του, δε βρήκε ψεγάδι για το υπουργείο Υγείας ή για το αποτυχημένο κυβερνητικό σχέδιο για μαζικούς εμβολιασμούς, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για… fake news όσον αφορά στις καθυστερήσεις στη διαδικασία των εμβολιασμών, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τους γιατρούς που κατήγγειλαν πρόσφατα αναβολές και κακό προγραμματισμό του υπουργείο Υγείας όσον αφορά στον εμβολιασμό υγειονομικών της πρώτης γραμμής!

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έσπευσε δε να βγάλει «λάδι» τα λάθη της κυβέρνηση λέγοντας ότι πρωθυπουργός και κυβέρνηση ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter