Κορονοϊός: Οργή στο Twitter με τις αποκαλύψεις της μελέτης Λύτρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ

Κορονοϊός: Οργή στο Twitter με τις αποκαλύψεις της μελέτης Λύτρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ

Όταν οι υγειονομικοί κατήγγειλλαν στο Documento τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές ξεμπροστιάζοντας το «τρύπιο» κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη η κυβέρνηση εξαπέλυε επίθεση στην αντιπολίτευση και μιλούσε για λαϊκισμό.

Όταν ο Πέτσας ανερυθρίαστα δήλωνε πως «Αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια» δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να τον μαζέψει.

Όταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έλεγε από το βήμα της βουλής πως «πέθαναν άνθρωποι άδικα-δολοφονήσατε ανθρώπους» τα τσιράκια της κυβέρνησης έκαναν λόγο για λαϊκισμό.

Τώρα που η μελέτη Λύτρα έρχεται ως συνέχεια να επιβεβαιώσει τα πορίσματα της προηγούμενης μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα τι έχει να πει το Μαξίμου;

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην προσπάθεια της να κρύψει τη σκόνη κάτω από το χαλί επιχείρησε να βγάλει ψεύτες τους επιστήμονες που φώναζαν πως «όσοι νοσηλεύονται εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας δεν έχουν καμία ευκαιρία να ζήσουν, είναι ετοιμοθάνατοι».

Ποιος θα δώσει λόγο για όλους αυτούς τους θανάτους; Πότε επιτέλους η δικαιοσύνη θα διερευνήσει τα αίτια και τους υπεύθυνους για την απώλεια τόσων συνανθρώπων μας;

Στο twitter τα μηνύματα κάνουν λόγο για κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης που πρέπει να λογοδοτήσει ενώπιων της δικαιοσύνης και του ελληνικού λαού για τους λάθος χειρισμούς της.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter