Κορονοϊός-Πάτρα: Μητέρα πήγε την κόρη της για εξέταση, αλλά είχαν τελειώσει τα τεστ!

Κορονοϊός-Πάτρα: Μητέρα πήγε την κόρη της για εξέταση, αλλά είχαν τελειώσει τα τεστ!

Μια μητέρα από το Αγρίνιο κατήγγειλε το βράδυ του Σαββάτου την ταλαιπωρία που υπέστη η κόρη της η οποία εμπύρετη επί ημέρες πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο του Αγρινίου και στη συνέχεια στο Ρίο μήπως και έχει προσβληθεί από κορονοϊό αλλά τελικά δεν υπεβλήθη σε τεστ γιατί είχαν τελειώσει.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα στο agriniopress «η ανήλικη κόρη της έχει πυρετό εδώ και τέσσερις μέρες και αφού επισκέφθηκε αρχικά το νοσοκομείο Αγρινίου (όπου της συνέστησαν να μεταβεί στην Πάτρα καθώς οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι ξεκάθαρες και ζητούν από τους πολίτες να μην επισκέπτονται τα νοσοκομεία, παρά μόνο τα νοσοκομεία αναφοράς όπως στο Ρίο) έπειτα μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να εξεταστεί για κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα, στο νοσοκομείο του Ρίου είχαν τελειώσει τα τεστ ώστε να παρθεί δείγμα και ζητήθηκε από τους γονείς να περιμένουν μέσα στην αγωνία για ώρες και μέχρι τις 6:00 το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητο τους έξω από κοντέινερ μέχρι να έρθουν καινούργια τεστ και να παρθεί δείγμα.

Οι πληροφορίες για το περιστατικό είναι αρκετά συγκεχυμένες αλλά φαίνεται ότι το παιδί είχε έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά από το Αγρίνιο που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία και γι’ αυτό υπήρχε ανησυχία ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Φαίνεται πάντως ότι η ανήλικη μαθήτρια αισθάνθηκε καλύτερα και οι γονείς της δεν περίμεναν περισσότερο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια ενέργεια ακολούθησε στη συνέχεια. Αποχώρησαν από το νοσοκομείο του Ρίου, χωρίς να έχει γίνει το τεστ και χωρίς τελικά να γνωρίζουν εάν όντως η μαθήτρια έχει νοσήσει από τον κορονοϊό ή από την εποχική γρίπη. Το κορίτσι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σπίτι του και αναρρώνει.

“Μετά από τέσσερις ημέρες με πυρετό και καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο του Αγρινίου αποφάσισαν να μας στείλουν στο πανεπιστημιακό του Ρίου για τεστ κορονοϊου… Απίστευτο χάος και από τον Αννα στον Καϊάφα και μετά από ώρες αναμονής και αφήνοντας ένα παιδί να ψήνεται στον πυρετό μας διώξανε γιατί είχαν τελειώσει τα δείγματα για το τεστ…σαν μάνα δεν έχω να πω κάτι παρά μόνο ένα μπράβο στον κύριο Κικίλια για την καλή λειτουργία των νοσοκομείων και αν αρρωστήσουν τα παιδιά της κ. Μπαλατσινού να τα φέρει στο νοσοκομείο του Αγρινίου να γίνουν καλά… Το θεωρώ κοροϊδία πάνω στην υγεία του παιδιού μου όλο αυτό …δεν έχετε τεστ πείτε το μας να μην έρθουμε τσάμπα!” γράφει συγκεκριμένα η μητέρα στην καταγγελία της στο agriniopress.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter