Κορονοϊός: Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ για παραβίαση των μέτρων – Επίπληξη από τη ΝΔ – Τι απαντά ο ίδιος

Πρόστιμο στον βουλευτή της ΝΔ, Μίλτο Χρυσομάλλη επέβαλε μικτό κλιμάκιο το βράδυ της Τετάρτης για… παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» βουλευτής βρισκόταν με δημοσιογράφο σε ξενοδοχείο της Αθήνας όταν μπήκε μέσα το κλιμάκιο και «έγραψε» παραβάσεις. Ο κ. Χρυσομάλλης σε τοποθέτησή του αναφέρει πως λειτούργησε νομίμως και συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ.

Η αντίδραση της ΝΔ ήρθε από τον γγ της ΚΟ της ΝΔ, Ιωάννη Μπούγα που σε ανακοίνωση, τονίζεται: «Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Ωστόσο, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, μιλώντας στο real.gr, υποστήριξε πως επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα υποστηρίζοντας πως η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας. Όμως, τα μέλη του κλιμακίου ήταν ανένδοτα και δεν συμπεριέλαβαν στην έκθεσή τους ότι επέδειξε την ταυτότητα.

Υποστηρίζει, μάλιστα, πως τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοσιογράφος τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκα.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader