Κορονοϊός: Πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ για ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας

Κορονοϊός: Πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ για ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας

«Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας» με τα μέλη του εγκαινιάζει το Κίνημα Αλλαγής, ώστε, σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες λόγω της πανδημίας, να βρουν στήριξη όσοι έχουν ανάγκη.

Με επιστολή του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, προς τα μέλη του κόμματος, ενημερώνει ότι η Συνήγορος Μέλους του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Κουρουπάκη, η οποία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΕΚΠΑ στην Διαχείριση Κρίσεων Υγείας, αναλαμβάνει να ακούει και να απαντά σε ζητήματα που τίθενται αυτή την περίοδο, λόγω κορονοϊού. Θα είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, θα απαντά τηλεφωνικά αλλά και ηλεκτρονικά στο e-mail synigoroska@gmail.com, για οτιδήποτε απασχολεί μέλη του ΚΙΝΑΛ ή πρόσωπα που αυτά κρίνουν ότι το έχουν ανάγκη.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η στήριξη της κοινωνικής συνοχής,πρέπει να τεθούν στην πρώτη γραμμή από όλους. Η πρωτοβουλία για ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ελήφθη καθώς, όπως τονίζει, «σε αυτή τη μάχη κανείς μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Ξέρουμε ότι ο αναγκαστικός περιορισμός των επιλογών μας, των συνηθειών μας, των κοινωνικών μας σχέσεων, δημιουργεί σε πολλούς από εμάς μεγάλο κενό στην ανάγκη επικοινωνίας, ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter