Κορονοϊός: Πρωτομαγιά ανοίγουν τα γήπεδα στο NBA!

Κορονοϊός: Πρωτομαγιά ανοίγουν τα γήπεδα στο NBA!

Το NBA αποφάσισε να τολμήσει το πρώτο βήμα προς την επιστροφή στην δράση. Από τις 1 Μαΐου θα είναι ανοιχτές για τους αθλητές των ομάδων οι προπονητικές εγκαταστάσεις, αλλά μόνο σε Πολιτείες όπου έχει αποφασιστεί από τις τοπικές αρχές χαλάρωση των μέτρων (πχ Τζόρτζια).

Για τις υπόλοιπες εξετάζονται διάφορα σενάρια, ακόμα και για μεταφορά ομάδων σε άλλες πόλεις για προετοιμασία εάν χρειαστεί.

Σε πρώτη φάση οι προπονήσεις των αθλητών θα είναι ατομικές και σε εθελοντική βάση, αφού δεν επιτρέπεται η παρουσία πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο.

Με το ξέσπασμα της πανδημίας, απαγορεύτηκε κάθε πρόσβαση σε προπονητήριο ή γυμναστήριο, με εξαίρεση ιδιωτικές εγκαταστάσεις που τυχόν υπάρχουν σε σπίτια αθλητών.

Κατά τα φαινόμενα το σχέδιο του NBA είναι να διεξαχθούν τα πλέι οφ της φετινής χρονιάς τον Ιούλιο, κεκλεισμένων των θυρών πάντοτε, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, στη χώρα που δοκιμάζεται από τον κορονοϊό περισσότερο από κάθε άλλη. Είχαν πραγματοποιηθεί διαδοχικές τηλεδιασκέψεις του προέδρου Τραμπ με τους κομισάριους όλων των επαγγελματικών αθλημάτων των ΗΠΑ για την εξεύρεση λύσης.

Όπως θα διαβάσετε στο αναλυτικό αφιέρωμα που υπάρχει στο σημερινό Documento, από το NBA εξαρτώνται περίπου 55.000 θέσεις εργασίας.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο βρίσκονταν στην πρώτη θέση της άτυπης κατάταξης τη μέρα που αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter