Κορονοϊός: Σε καραντίνα μέλη του Αγιαξ αλλά και ποδοσφαιριστές στη Δανία

Κορονοϊός: Σε καραντίνα μέλη του Αγιαξ αλλά και ποδοσφαιριστές στη Δανία

Ο κορονοϊός… χτύπησε την πόρτα του Άγιαξ, καθώς όπως έγινε γνωστό, τρία μέλη του προπονητικού τιμ της ολλανδικής ομάδας ενδέχεται να έχουν μολυνθεί από αυτόν και γι’ αυτό το λόγο μπήκαν σε καραντίνα.

Ο βοηθός του προπονητή του Αγιαξ, Τεν Χαγκ, ο Κρίστιαν Πόουλσεν, ο γυμναστής Αλεσάντρο Σενμάκερ κι ένας εκ των φυσιοθεραπευτών του συλλόγου ενδέχεται να έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό και κρίθηκε αναγκαίο να μείνουν μακριά από το σύλλογο. Οι τρεις τους θα χρειαστεί να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την επόμενη Παρασκευή, αφού ο Πόουλσεν ήρθε σε επαφή με τον Δανό πρώην διεθνή Τόμας Κάλενμπεργκ, ο οποίος από τότε έχει διαγνωστεί με τον ιό.

Ο Κάλενμπεργκ ήταν στη γιορτή για τα 40α γενέθλια του Πόουλσεν στο Άμστερνταμ την περασμένη Κυριακή. Στο πάρτι ήταν επίσης ο γυμναστής Αλεσάντρο Σενμάκερ και ένας φυσιοθεραπευτής. «Δεν έχουν συμπτώματα και αν παραμείνουν έτσι θα επιστρέψουν στην εργασία την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άγιαξ στα ολλανδικά ΜΜΕ.

Συναγερμός όμως, εξ αιτίας του Κάλενμπεργκ, χτύπησε και στη Δανία, όπου ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι και της Λίνγκμπι, μπήκαν σε «απομόνωση» μετά τη συνάντηση, τις χειραψίες και τους εναγκαλισμούς που είχαν κι αυτοί μαζί του την περασμένη Κυριακή (1/3). Ο Κάλενμπεργκ, που φόρεσε 47 φορές τη φανέλα της εθνικής Δανίας από το 2003 μέχρι το 2014, αγωνιζόμενος παράλληλα σε Οσέρ και Βόλφσμπουργκ, μέχρι την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το 2017, μετά από ταξίδι του στο Άμστερνταμ, διεγνώσθη με κορονοϊό και μπήκε σε «καραντίνα», όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπρόντμπι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter