Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού Νίκολα Πέκοβιτς

Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού Νίκολα Πέκοβιτς

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο μπασκετμπολίστας Νίκολα Πέκοβιτς, σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού που έκανε καριέρα και στο ΝΒΑ έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και αναπνέει εδώ και μέρες με μηχανική υποστήριξη, αφού έχουν πάθει ζημιά και οι δύο πνεύμονες του.

Ο Πέκοβιτς, που είναι μόλις 35 ετών, νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Μαυροβούνιο, από όπου κατάγεται. Βρίσκεται μάλιστα στο νοσοκομείο εδώ και δύο εβδομάδες, χωρίς να έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα πάντως με κάποιες πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του, ο Πέκοβιτς αισθάνεται λίγο καλύτερα, αν και έχει πυρετό και παίρνει οξυγόνο.

Ο γιγαντόσωμος Πέκοβιτς ήταν μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο το 2009 στο Βερολίνο, κερδίζοντας στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου έπαιξε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς πριν εγκαταλείψει το μπάσκετ λόγω τραυματισμών.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο Λιθουανός σέντερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Αρτούρας Γκουντάιτις βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά το χθεσινό ματς με την Μπαρτσελόνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter