Κορονοϊός: Σε κώμα η μητέρα του παίκτη του ΝΒΑ Τάουνς

Κορονοϊός: Σε κώμα η μητέρα του παίκτη του ΝΒΑ Τάουνς

H αίσθηση ότι οι πλούσιοι και διάσημοι είναι άτρωτοι από τον κορονοϊό δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα, αυτή τη φορά από τις ΗΠΑ.

Το σπαραχτικό μήνυμα του αστέρα του ΝΒΑ Καρλ-Άντονι Τάουνς, που βλέπει τη μητέρα του να σβήνει μέρα με τη μέρα, μίλησε κατ’ ευθείαν στην καρδιά των φιλάθλων.

«Αυτή την ασθένεια οφείλουμε να την πάρουμε στα σοβαρά», είπε καταβεβλημένος ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. «Δεν είναι αστείο, είναι αλήθεια. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Κρατάτε την απαραίτητη απόσταση στις επαφές σας και ενημερωθείτε. Αυτός ο ιός σκοτώνει».

Η μητέρα του Τάουνς παρουσίασε υψηλό πυρετό, o oποίος φτάνει το 39,5 και δεν λέει να υποχωρήσει, όπως και ο επίμονος βήχας και η έντονη δύσπνοια. Τα συμπτώματα της προκαλούσαν σύγχυση.

Σύμφωνα με τον 24xρονο αθλητή, οι γιατροί δοκίμασαν πολλά διαφορετικά φάρμακα (ή συνδυασμό αυτών) και προς στιγμήν αναθάρρησαν βλέποντας βελτίωση, αλλά τελικά σήκωσαν τα χέρια ψηλά και την έβαλαν σε τεχνητό κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να την ανακουφίσουν.

«Η μαμά μου είναι σε αναπνευστήρα, η κατάστασή της ολοένα χειροτερεύει», είπε στο μήνυμά του ο Τάουνς. «Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή μαζί της. Αλλά είναι δυνατή και στο τέλος θα νικήσει. Όλη η οικογένειά μου παλεύει στο πλευρό της».    

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter