Κορονοϊός: Στους 160 οι νεκροί – 37χρονος έχασε τη ζωή του στο «Σωτηρία»

Κορονοϊός: Στους 160 οι νεκροί – 37χρονος έχασε τη ζωή του στο «Σωτηρία»

Ένας ακόμα θάνατος λόγω επιπλοκών του κορονοϊού λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

  • Συγκεκριμένα, ένας 37χρονος έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση, έπασχε από σπαστική τετραπληγία. Με αυτόν, ο συνολικός αριθμός θανάτων στη χώρα λόγω του ιού ανέβηκε στους 160.

Νωρίτερα, δύο γυναίκες που νοσούσαν με κορονοϊό σε νοσοκομεία της Αθήνας έχασαν τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τον ιό σε 159.

  • Η πρώτη γυνάικα, ηλικίας 73 ετών, κατέληξε το πρωί της Παρασκευής στο ΝΙΜΤΣ. Η άτυχη γυναίκα ήταν από τα περιστατικά που είχαν μολυνθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι». Όπως αναφέρεται η γυναίκα υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα.
  • Η δεύτερη γυναίκα ήταν ηλικίας 57 ετών και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η άτυχη γυναίκα η οποία κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια είχε υποκείμενα νοσήματα
  • Την Πέμπτη το βράδυ όπως αναφέρεται κατέληξε στο ΝΙΜΙΤΣ, ηλικιωμένος, 89 ετών. Ο θάνατος του άντρα, που υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, είχε ανεβάσει τον συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα στους 157, από τους 156 που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα. 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Πέμπτης 14/5/2020: Κορονοϊός: Δέκα νέα κρούσματα – 156 θάνατοι συνολικά στην Ελλάδα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter