Κορονοϊός: Συνεχίζεται η δειγματοληψία στο Κρανίδι – Ελήφθησαν 177 δείγματα

Κορονοϊός: Συνεχίζεται η δειγματοληψία στο Κρανίδι – Ελήφθησαν 177 δείγματα

Συνεχίζεται η δειγματοληψία στο Κρανίδι που ξεκίνησε από το βράδυ της Τρίτης μετά τα 151 κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στο ξενοδοχείο της περιοχής που λειτουργεί ως δομή μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ελήφθησαν 177 δείγματα από το Κρανίδι και την ευρύτερη περιοχή, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλιστεί και η υγειονομική περίθαλψη που αφορά στη δομή και την ευρύτερη περιοχή αλλά και η τροφοδοσία της δομής. Κάλεσε επίσης όλους τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας «να μείνουν σπίτι τους, ειδικά όσοι έχουν νοσήματα ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Παράλληλα, έχουν στηθεί σκηνές του στρατού όπου το υγειονομικό προσωπικό θα εξετάζει όσους εμφανίσουν επιδείνωση, προκειμένου να κριθεί αν πρέπει να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι για 14 ημέρες απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το επόμενο πρωί στο δήμο Ερμιονίδας. Επίσης, κατ’εξαίρεση μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για τη μετάβαση σε φαρμακείο, γιατρό, σούπερ μάρκετ και τράπεζα, ενώ ανεστάλη η λειτουργία όλων των λαϊκών αγορών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter