Κορονοϊός: Τα δεδομένα στα Εθνικά πρωταθλήματα – Τι θα γίνει στην Basket League

Κορονοϊός: Τα δεδομένα στα Εθνικά πρωταθλήματα – Τι θα γίνει στην Basket League

Η πανδημία του κορονοϊού εκτός από δεδομένα στις παγκόσμιες κοινότητες που έχουν αλλάξει πλήρως έχει φέρει διαφοροποιήσεις και στον αθλητισμό. Το Eurohoops καταγράφει τα δεδομένα γύρω από την συνέχεια των εθνικών πρωταθλημάτων και σε ποιες χώρες θα ολοκληρωθεί η σεζόν που διεκόπη.

Η πανδημία του κορονοϊού που δυστυχώς έχει φέρει χιλιάδες κρούσματα και θύματα στην Ευρώπη έχει επηρεάσει και σε τεράστιο βαθμό την αθλητική δραστηριότητα στην “Γηραιά Ήπειρο” με αποτέλεσμα τα Εθνικά πρωταθλήματα να βρίσκονται σε αναμονή ή και να έχουν ήδη διακοπεί οριστικά.

Το Eurohoops σας παρουσιάζει το τι μέλλει γενέσθαι με τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και καταγράφει το ποια από αυτά έχουν διακοπεί οριστικά ή εξετάζουν τον τρόπο συνέχισης τους, τους επόμενους μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος 2019/20!

Basket League

Στην χώρα μας και όσον αφορά την Basket League η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ο ΕΣΑΚΕ εδώ και αρκετές ημέρες έχει ανακοινώσει την οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου 2019/20 έχοντας φυσικά την σύμφωνη γνώμη των ομάδων αλλά και των παικτών.

Μάλιστα ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε και τις ομάδες του πρωταθλήματος για την υγειονομική προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2020/21 όπου οι διαφοροποιήσεις λόγω κορωνοϊού θα είναι μεγάλες, με κυριότερη την παρουσία ή καλύτερα την… απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα.

Πάντως από τον τρόπο που θα αποφασιστεί η διακοπή της Basket League και πως θα καθοριστεί η τελική κατάταξη θα φανεί και το τι θα συμβεί με τις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, ενώ πρέπει να τονιστεί πως το Υπουργείο Αθλητισμού και ο κύριος Αυγενάκης έχει επιτρέψει στις Ομοσπονδίες των αθλημάτων να αποφασίσουν το μέλλον της φετινής σεζόν που διεκόπη.

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter