Κορονοϊός: Τι γίνεται με τα μέλη της οικογένειας της 38χρονης

Κορονοϊός: Τι γίνεται με τα μέλη της οικογένειας της 38χρονης

Τα μέλη της οικογένειας της 38χρονης η οποία διαγνώστηκε με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη, κλήθηκαν από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ώστε να εξεταστούν. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr για τον σύζυγο, το παιδί της οικογένειας και μια ηλικιωμένη η οποία ζει μαζί τους. 

Όπως είπε στο documentonews.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Μιχάλης Γιαννάκος, η 38χρονη η οποία βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Μιλάνο στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από δύο ημέρες αεροπορικώς. Μέχρι χθες κυκλοφορούσε κανονικά χωρίς να έχει εμφανίσει οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Περίπου στις 22:00 της Τρίτης η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με Ι.Χ. αυτοκίνητο ενώ νωρίτερα είχε ειδοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ότι έχει εμφανίσει συμπτώματα. Αμέσως η 38χρονη μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ έγιναν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις το αποτέλεσμα των οποίων ήταν θετικό.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ βρίσκεται σε συναγερμό, ενώ παρατηρείται και έλλειψη μασκών. Όπως πληροφόρησε ο ίδιος το documentonews.gr έχουν ανακληθεί οι άδειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ σε περίπτωση που εμφανιστούν νέα κρούσματα στην πόλη πρόκειται να εκκενωθεί η παθολογική πτέρυγα του νοσοκομείου ώστε να φιλοξενηθούν εκεί οι ασθενείς. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τόνισε ο κ. Γιαννάκος, οι ήδη νοσηλευόμενοι ασθενείς θα μεταφερθούν σε άλλες κλινικές.

Στο μεταξύ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρει αυτή την ώρα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων άνδρα ο οποίος εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην Κέρκυρα και έχει εμφανίσει συμπτώματα, ενώ ένα ακόμη ύποπτο κρούσμα εξετάζεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter