Κορονοϊός: Το NBA θα παίξει «ρολόι»!

Κορονοϊός: Το NBA θα παίξει «ρολόι»!

Με ένα πρωτότυπο διαγωνισμό που θυμίζει το παιδικό “ρολόι”, αλλά με πρωταγωνιστές χρυσοπληρωμένους αστέρες, ελπίζει το NBA να συντηρήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων όσο κρατάει η διακοπή.

Σύμφωνα με την κεντρική ιδέα του παιχνιδιού, διάσημοι άσοι του NBA θα μετάσχουν σε έναν διαγωνισμό σουτ από διάφορες θέσεις του γηπέδου. Ο καθένας θα σουτάρει μόνος στο σπίτι εφ όσον υπάρχει αυτή δυνατότητα ή σε ιδιωτικά γυμναστήρια που θα ανοίξουν ακριβώς για αυτόν τον σκοπό και οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται από την τηλεόραση.

Το κανάλι ΕSPN συμπεριλαμβάνεται στους διοργανωτές αυτού του διαγωνισμού. Εξυπακούεται ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας ώστε να μην εκτεθεί κανένας στον κορονοϊό.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας. Αρκετοί παίκτες του NBA έχουν γυμναστήριο στο σπίτι τους, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι δεν ανήκει σε αυτή την προνομιούχο “κάστα”.

Ο Έλληνας MVP του ΝΒΑ αποκάλυψε ότι προπονείται εντατικά στο σπίτι του, κυρίως με βάρη αλλά όχι με μπάλα.

“Θα επιστρέψω σύντομα”, έγραψε ο Γιάννης τα ξημερώματα στο Instagram. Δίπλα στο μήνυμα του υπήρχε ένα emoticon μιας κλεψύδρας.

Όλοι οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς ακολουθούν ατομικά προγράμματα τα οποία έχουν παραδοθεί από τον γυμναστή της ομάδας σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ.

Το NBA έχει διακοπεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους κομισάριους των επαγγελματικών σπορ της Αμερικής ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι τον Σεπτέμβριο.

Πάντως στο NBA ελπίζουν ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί κανονικά μέσα στο καλοκαίρι, έστω και αν χρειαστεί να γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών ή να ληφθούν άλλα αυστηρά μέτρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter