Κορονοϊός: Τώρα ο Πλεύρης υποστηρίζει πως δεν κολλάει στους κλειστούς χώρους (Video)

Κορονοϊός: Τώρα ο Πλεύρης υποστηρίζει πως δεν κολλάει στους κλειστούς χώρους (Video)

Τελειωμό δεν έχουν οι παλινωδίες της κυβέρνησης Μητσοτάκης και τα αντικρουόμενα μηνύματα στο κομμάτι της πανδημίας. Τη στιγμή που τα κρούσματα αυξάνονται μαζί με την εξάπλωση της Covid19 στην κοινότητα, η κυβέρνηση αρνείται να λάβει μέτρα με το βλέμμα στον τουρισμό αλλά την ίδια ώρα, κυβερνητικά χείλη εφευρίσκουν ολοένα και πιο… ευφάνταστους τρόπους για να δικαιολογούν τα… αδιακαιολόγητα.

Θυμίζοντας λίγο το αλησμόνητο «Δεν έχω ενδείξεις ότι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ έχουν μεγαλύτερη θνησιμότητα» που είχε επιστρατεύσει ο Κυρ. Μητσοτάκης από βήμα της Βουλής, που όπως αποδείχτηκε ήξερε από τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, και μετά την αντίστοιχη ατάκα του Άκη Σκέρτσου για τους αστυνομικούς με Covid, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Alpha, έσπευσε να… ενημερώσει ότι η μετάδοση του κορονοϊού δεν γίνεται πλέον στους κλειστούς χώρους.

Ερωτηθείς γιατί η κυβέρνηση δεν λαμβάνει μέτρα ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, ο υπουργός Υγείας απάντησε «η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Και συνέχισε λέγοντας: «υπάρχει σύσταση για τη χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. Όμως η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους» και πρόσθεσε: «στη χώρα μας αυτή την περίοδο οι κλειστοί χώροι είναι περιορισμένοι. Η μετάδοση γίνεται κυρίως στους ανοιχτούς χώρους και στις μικρές ηλικίες που υπάρχει έντονη διασκέδαση».

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο υπουργός Υγείας μετά από 2,5 χρόνια πανδημίας που είχαν παραμείνει κλειστά μαγαζιά και επιχειρήσεις, εκτός των άλλων, για την αποφυγή συνωστισμού σε κλειστούς χώρους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter