Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν» – Λήξη συναγερμού στο «Σωτηρία»

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν» – Λήξη συναγερμού στο «Σωτηρία»

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου και μεταφέρθηκε ένας άνδρας ουκρανικής καταγωγής, ναυτικός στο επάγγελμα ο οποίος έφτασε κατά πληροφορίες στη χώρα μας το ξημέρωμα και εμφάνισε αδιαθεσία και πυρετό.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε δύο εξετάσεις με το πρώτο δείγμα που ελήφθη να δείχνει καθαρό. Κλιμάκιο του Ινστιτούτου Παστέρ ωστόσο πήρε και δεύτερο δείγμα από τον ασθενή το μεσημέρι της Τρίτης το οποίο εξετάστηκε και βγήκε και αυτό αρνητικό στον κορονοϊό.

Ύποπτο παραμένει το κρούσμα που εξετάζεται στο νοσοκομείο «Αττικόν». Πρόκειται για έναν άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

Παράλληλα στο Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ανήλικος ο οποίος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία Μιχάλη Γιαννάκο είναι γιος του 40χρονου που εξετάστηκε στην Πάτρα και βγήκε «καθαρός». Πηγές του νοσοκομείου πληροφόρησαν το documentonews.gr ότι ο ανήλικος εμφάνισε πυρετό αλλά πιθανότατα δεν νοσεί από κορονοϊό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter