Κορωπί: 13χρονος μαθητής θύμα bullying για πάνω από τρία χρόνια από συμμαθητές του

Κορωπί: 13χρονος μαθητής θύμα bullying για πάνω από τρία χρόνια από συμμαθητές του

Σοκάρει νέο περιστατικό bullying στο Κορωπί, όπου για περισσότερα από τρία χρόνια  4 ανήλικοι μαθητές εκφόβιζαν συμμαθητή τους, κάνοντας τη ζωή του πραγματικό μαρτύριο.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων, την Τρίτη μετά από καταγγελία για «επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ συναυτουργία», πράξεις που φέρεται να πραγματοποιούνταν κατ΄ επανάληψη, στην περιοχή του Κορωπίου, εναντίον επίσης ανηλίκου ηλικίας 14 ετών.

Οι καταγγελίες που βαραίνουν τους ανήλικους δράστες είναι ότι εδώ και τρία χρόνια μέχρι χθες, συστηματικά εκβίαζαν με απειλές και με πρόκληση σωματικών βλαβών, εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος τον 14χρονο συμμαθητή τους.

Τη Δευτέρα το πρωί ο ένας κατηγορούμενος, εντός του Γυμνασίου όπου φοιτούν όλα τα παιδιά, κατά την διάρκεια του διαλείμματος μεταξύ 4ης και 5ης διδακτικής ώρας, εξύβρισε για ακόμη μία φορά τον 14χρονο. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος συνελήφθη στο Κορωπί, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος προσήχθη στην Αστυνομία και εξετάστηκε.

Σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παρόμοια αδικήματα, μετά από καταγγελία δεύτερου ανήλικου, χθες, στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter