Κορωπί: Συναγερμός για την εξαφάνιση 19χρονης – Τι λέει ο πατέρας της

Κορωπί: Συναγερμός για την εξαφάνιση 19χρονης – Τι λέει ο πατέρας της

Συναγερμός έχει σημάνει στην αρχές για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις 

Η 19χρονη, για την οποία έχει εκδοθεί Silver Alert, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62μ, είναι αδύνατη και εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από το Κορωπί. 

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας της, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι στις 14:40, ώστε να πάει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία για να κάνει αίτηση για δουλειά.

Κάμερα ασφαλείας από pet shop, τη δείχνει στις 14:45 να περνά μπροστά από το κατάστημα για να πάει στη στάση, από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της. 

Κανείς δεν ξέρει αν το κορίτσι επιβιβάστηκε τελικά στο λεωφορείο, ενώ εντύπωση προκαλεί, ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη στάση, η οποία απέχει ένα χιλιόμετρο περίπου από άλλη στάση, που ήταν πιο κοντά στο σπίτι της.

Το κινητό της τηλέφωνο αυτή τη στιγμή είναι κλειστό, ωστόσο το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται στις 18:15 της Παρασκευής στην Παλλήνη.

Επίσης, δεν έχει βγάλει χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, ενώ πάνω της είχε μόνο 40 ευρώ.

Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες της επαφές στα social media για να διαπιστώσουν με ποιον συνομιλούσε και αν κάποιος την παρότρυνε να τον συναντήσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο πατέρας της Άρτεμις εξέφρασε τους φόβους του για τη ζωή της κόρης του κι έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές. 

Όπως επισημαίνεται στο Silver Alert που εκδόθηκε, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι για την εξαφάνιση της νεαρής μπορεί να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter