Κορυφαίος προπονητής ο Ζαρντίμ…

Κορυφαίος προπονητής ο Ζαρντίμ…

Πεπεισμένος ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, εμφανίστηκε ο Φρανσουά Μοντεστό: «Ο Ζαρντίμ είναι δικαίως μεταξύ των κορυφαίων προπονητών αυτή τη στιγμή.

Τον γνωρίζω καλά, τον είχαμε για επτά μήνες και στη συνέχεια έχουμε διατηρήσει μια μεγάλη σχέση. Μιλάμε για ένα πολύ καλό προπονητή στην δημιουργία ανθρωπίνων σχέσεων μέσα στην ομάδα του, αλλά πολύ ισχυρό στην ανάλυση του αντιπάλου, ενώ κάνει όλη την προπόνηση χρησιμοποιώντας την μπάλα», είπε ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής του πρωταθλητή Ελλάδας, μιλώντας αποκλειστικά στην ιταλική ιστοσελίδα TuttoMercatoWeb.

«Κάνει τα αποδυτήρια να τον σέβονται και να τον αγαπούν. Έμεινα έκπληκτος από την επιθετική λειτουργία της Μονακό, γιατί θυμάμαι ότι ήταν λιγότερο έντονη κατά τη παρουσία του στον Ολυμπιακού, ένα σημάδι ότι είναι επίσης ικανός να προσαρμόζεται στις ομάδες που έχει στη διάθεσή του. Να φύγει από την Μονακό; Μα είναι ήδη μια πολύ μεγάλη ομάδα! Ίσως η Μονακό δεν είναι στις 7-8 ομάδες που φτάνουν σχεδόν πάντα στον τελικό, αλλά είναι όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, ανάμεσα στις μεγάλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω ότι θα αφήσει το πριγκιπάτο. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι δεν θα μετακινηθεί, θα παραμείνει για ακόμα 2-3 χρόνια με μια ομάδα με πολύ υψηλές προοπτικές και στη συνέχεια να προσπαθήσει σε μια κορυφαία ομάδα».

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, Πορτογάλος, γεννημένος στην Βενεζουέλα πριν από 42 χρόνια, έφτασε στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο του 2012 και απομακρύνθηκε τον Ιανουάριο του 2013, αφήνοντας την ομάδα του αήττητη και με δέκα βαθμούς διαφορά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ηταν τρίτος με τη Μπράγκα (2011/12) και δεύτερος με την Σπόρτινγκ (2013/14) στην Primeira της Πορτογαλίας, ενώ οδηγεί την νεανική Μονακό στην κορυφή της Ligue 1 και στα ημιτελικά του Champions League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter