Κορυφαίος Τεντόγλου, απάντησε με νέο ρεκόρ στα 8,41μ.

Κορυφαίος Τεντόγλου, απάντησε με νέο ρεκόρ στα 8,41μ.

Mέσα στο γήπεδο έδωσε ο Μίλτος Τεντόγλου τις απαντήσεις στους ιθύνοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου, που σκύρωσαν το πρόσφατο 8,40 μ. λόγω παρατυπίας στα …παπούτσια του. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πέτυχε στο μήτιγκ του Λιεβέν τις τέσσερις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον Κόσμο: 8,41 μ., 8,37 μ., 8,34 μ., 8.31 μ.! Τις τελευταίες δύο προσπάθειες προτίμησε να μη τις κάνει.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8.40μ, μπορώ να πηδήξω τόσο όποτε θέλω», έγραψε νωρίτερα ο Τεντόγλου, στην οργισμένη ανάρτησή του ενάντια στην απόφαση της World AthleticsKαι έσπευσε να πιστοποιήσει αυτή την πεποίθηση στο ταρτάν του Λιεβέν στο Βέλγιο. Ο δεύτερος του αγώνα, Σουηδός Toμπίας Μόντλερ, έμεινε στα 8,06 μ. Ο Αμερικανός Ντέντι έμεινε τρίτος με 7,94 μ.

Ο Τεντόγλου προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στις 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα κυνηγάει το πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος, το οποίο κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από το 1982, με επίδοση 8,66 μ. στον ανοιχτό στίβο. Η δική του προσωπική επίδοση είναι 8,55 μ. από το 2022.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter