Κως: Ακαρπες οι έρευνες για την τύχη της 27χρονης Πολωνής – Τι ισχυρίστηκε ο συλληφθείς

Κως: Ακαρπες οι έρευνες για την τύχη της 27χρονης Πολωνής – Τι ισχυρίστηκε ο συλληφθείς

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την ανεύρεση της 27χρονης Αναστάζια -Πατρίτσια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ στην Κω όπου εργαζόταν.

Οι αρχές αναζητούν ίχνη της σε κάθε σημείο του νησιού προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο ωστόσο, μέχρι στιγμές οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες. Παρά το γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε το μεσημέρι στη σύλληψη του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού για αρπαγή και συνεύρεση με άτομο το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς η 27χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση στο ερώτημα πού βρίσκεται η αγνοούμενη από την Πολωνία με τον ύποπτο να αρνείται πως της έχει κάνει κακό.

Η μητέρα της μιλώντας στο τοπικό πολωνικό μέσο tuwroclaw.com, δήλωσε πεπεισμένη ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγής. «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αντιφάσεις

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεσή του ο 32χρονος παραδέχτηκε πως συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα ενώ υποστήριξε πως την άφησε σε κοντινό σημείο από το σπίτι του. Αρνήθηκε ωστόσο πως της έκανε κακό.

Επιπλέον, ερωτηθείς αν έχει σκοτώσει την 32χρονη, η απάντησή του ήταν αρνητική. Ο 32χρονος θεωρήθηκε ύποπτος από χθες που προσήχθη με άλλους τέσσερεις αλλοδαπούς καθώς μετά από έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε εισιτήριο που είχε βγάλει για το εξωτερικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών που έχουν προσαχθεί, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη.

Drones και σκυλιά

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» από χθες την περιοχή προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της 27χρονης. Οι έρευνες ξεκίνησαν από το σημείο που η κοπέλα φαίνεται να άφησε το τελευταίο της στίγμα όταν τηλεφώνησε στον σύντροφό της για να της πει ότι πάει σπίτι με φίλους της. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Οι έρευνες των αρχών θα επικεντρωθούν από εδώ και πέρα σε πηγάδια που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή κάποια από τα οποία είναι αρκετά βαθιά.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter