Κως: Χωρίς SIM εντοπίστηκε το κινητό της Αναστάζια – Στο νησί η μητέρα της με ομάδα ντετέκτιβ

Κως: Χωρίς SIM εντοπίστηκε το κινητό της Αναστάζια – Στο νησί η μητέρα της με ομάδα ντετέκτιβ

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης της 27χρονος Αναστάζια στην Κω. Χθες βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο το κινητό της τηλέφωνο, κοντά στο σημείο που εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά, ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της δεν ευοδώθηκαν.  Μάλιστα, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό της έλειπε η κάρτα sim που θα μπορούσε να τους δώσει παραπάνω στοιχεία γεγονός που εκτιμάται ότι αυξάνει τις πιθανότητες να της έχει αφαιρεθεί η ζωή.

Το Σάββατο οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στο Μαρμάρι, στην οικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που έχει ήδη συλληφθεί και κατηγορείται για την εξαφάνιση της νεαρής Πολωνής, και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο απεικονίζονται οι τελευταίες κινήσεις της 27χρονης Αναστάζια, που εξαφανίστηκε από την Κω και οι Αρχές “βλέπουν” εγκληματική ενέργεια, με κύριο ύποπτο έναν 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, απεικονίζεται η 27χρονη από την Πολωνία, μέσα στο κατάστημα. Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 19:25. Λίγο πριν την εξαφάνιση της. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, πηγαίνοντας- όπως πιστεύουν οι Αρχές- να την προμηθεύσει με χασίς.

 

 

Στο νησί η μητέρα της αγνοούμενης

Εν τω μεταξύ, φτάνει σήμερα στην Κω η μητέρα της αγνοουμένης από την Πολωνία, μαζί με ομάδα ντετέκτιβ ώστε να αναζητήσουν την κοπέλα. Την είδηση γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφος της Αναστάζια στο facebook γράφοντας:

«Αύριο (σ.σ. σήμερα, Κυριακή) με την μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά!!!!!!!! Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter