Κως: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος – Συνελήφθησαν οι γονείς

Κως: Θρίλερ με το νεκρό βρέφος – Συνελήφθησαν οι γονείς

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον αιφνίδιο θάνατος ενός βρέφους, ενώ έχουν προσαχθεί οι Ρομά γονείς του 20 και 21 ετών αντίστοιχα που εξετάζονται, καθώς εντοπίστηκαν περίεργα ευρήματα από τους γιατρούς στο σωματάκι του κοριτσιού μόλις ενός έτους, που χρήζουν απαντήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο η 20χρονη μητέρα του βρέφους διαπίστωσε ότι η ανήλικη κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της, προσπάθησε να την συνεφέρει και μισή ώρα μετά κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος κατέληξε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο νοσοκομείο. Οι ιατροί παρατήρησαν επίσης ότι το βρέφος έφερε εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση που δε συνάδει με την ηλικία του και έτσι κάλεσαν το Τμήμα Ασφαλείας της Κω.

Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις, προσήχθη η μητέρα και ο πατέρας του βρέφους, ενώ η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στη Ρόδο για ιατροδικαστική εξέταση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter