Κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου: Ταράχτηκα και παρασύρθηκα στην ατυχή αντίδρασή μου

Κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου: Ταράχτηκα και παρασύρθηκα στην ατυχή αντίδρασή μου

Ότι παρασύρθηκε στην «ατυχή αντίδρασή του, λόγω της έντονής ταραχής του», υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κοσμηματοπώλης που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και ο οποίος κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 73χρονος κοσμηματοπώλης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη του, φέρεται να υποστήριξε ότι :

«Βρισκόμουν υπό το κράτος έντονης ταραχής λόγω της συμπεριφοράς του άνδρα. Είχε μπει παράνομα μέσα στο κατάστημά μου και είχε καταστρέψει πλήρως τη βιτρίνα του. Λόγω της αναστάτωσης του εσωτερικού του καταστήματος, της αφαίρεσης του πολύτιμου εμπορεύματος και επειδή δεν είχε φτάσει ακόμα η αστυνομία, και μπροστά στον επικείμενο κίνδυνο να βγει έξω σε κατάσταση αμόκ, ενήργησα για την προάσπιση της ζωής μου και της προσβαλλόμενης περιουσίας μου, παρασυρόμενος στην ατυχή αντίδρασή μου».

Από την πλευρά του, ο συνήγορός του, Χάρης Αναγνωστόπουλος, δήλωσε :

«Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα συνάδει με αυτά που ισχυριζόμαστε. Ο εντολέας μου ενήργησε υπό το καθεστώς ταραχής, διότι είδε το χώρο να παραβιάζεται, την περιουσία του να καταστρέφεται, και το θύμα να βγαίνει έξω από το μαγαζί του, κρατώντας ένα μαχαίρι. Εν μέσω της ταραχής του, παρασύρθηκε από τους άλλους πολίτες και ενήργησε κατά τον τρόπο που είδαμε στα βίντεο. Έχει αποκλειστεί από την ιατροδικαστική έκθεση ότι οι αμυχές και τα χτυπήματα οδήγησαν στο θάνατο».

Σε ερώτηση για το αν ο εντολέας του έχει μετανιώσει απάντησε:

«Λυπάται για ό,τι συνέβη , αφού πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Σκέφτεται ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει την επιχείρηση του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter