Κοσμοσυρροή στην προπόνηση του Φέντερερ (Video)

Κοσμοσυρροή στην προπόνηση του Φέντερερ (Video)

Ο Ελβετός, θρύλος του τένις, Ρότζερ Φέντερερ είναι εδώ και συγκινεί τους οπαδούς του αθλήματος. Η επιστροφή του στους αγώνες για τη νέα σεζόν προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού ανάμεσα στους φιλάθλους, που έσπευσαν να τον αποθεώσουν στο Περθ της Αυστραλίας.

Ο Φέντερερ είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο, ότι αποσύρεται από το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού του στην μέση και στο γόνατο (κάνοντας μάλιστα την απαραίτητη εγχείρηση). Για το λόγο αυτό και δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε και ο Ελβετός πρωταθλητής δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο Hopman Cup, που ανοίγει την σεζόν του 2017 στο τένις.

Το τουρνουά φιλοξενείται κάθε χρόνο, στις αρχές Ιανουαρίου στο Περθ και είναι ο προπομπός του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, του Australian Open. Σε αυτό συμμετέχουν μεικτά ζευγάρια από 8 χώρες, χωρισμένα σε δύο γκρουπ, με τους πρώτους του κάθε ομίλου να διεκδικούν το τρόπαιο.

Φέτος το τουρνουά θα γίνει 1-7 Ιανουαρίου και ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε την πρώτη του προπόνηση, καλώντας τους φιλάθλους να την παρακολουθήσουν. Δεν περίμενε όμως σίγουρα να βρεθούν στις κερκίδες 6000 (!) φίλοι του, που τον αποθέωσαν την στιγμή της εισόδου του στο κορτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter