Κοσμοσυρροή έξω από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα σε Ηράκλειο και Χανιά (Photos)

Κοσμοσυρροή έξω από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα σε Ηράκλειο και Χανιά (Photos)

Ουρές έχουν δημιουργηθεί έξω από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για τον κορονοϊό στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το μεσημέρι της Παρασκευής στο twitter, μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε από τη διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν χρήστες του δημοφιλούς social media, η κοσμοσυρροή έξω από το διαγνωστικό κέντρο οφείλεται κυρίως σε τουρίστες, οι οποίοι σπεύδουν να κάνουν τεστ για τον κορονοϊό.  Υπενθυμίζεται ότι στις προϋποθέσεις εισόδου τουριστών στη χώρα, συμπεριλαμβάνεται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αρνητικό PCR ή rapid τεστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν και σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στα Χανιά, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που προέρχεται από το Twitter.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ, όσον αφορά τις μεταλλάξεις, το απόγευμα της Πέμπτης, από τα 18 νέα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα που εντοπίστηκαν στη χώρα, τα 15 καταγράφηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter