Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: «Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι» (video)

Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: «Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι» (video)

Ο  Κώστας Αρζόγλου, σε μια σπάνια συνέντευξη του, μίλησε στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Γιώργο Κιμούλη.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και όπως είναι φυσικό γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Ο Κώστας Αρζόγλου χαρακτήρισε αξιέπαινους όσους τον κατήγγειλαν, ενώ δε δίστασε να τους παίρνει, προσωπικά, τηλέφωνα κα να τους λέει μπράβο. Ο ηθοποιός τόνισε πως πρέπει να μπει μια κόκκινη γραμμή στο τι επιτρέπεται και να σταματήσουν οι εγωκεντρισμοί του «εγώ είμαι ο ένας».

«Γελάω με την αντίληψη «εγώ και ο θίασος μου». Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100% και μάλιστα χωρίς να γνωρίζω μερικούς τους πήρα τηλέφωνο και τους έλεγα μπράβο».

«Να μπει μια κόκκινη γραμμή στο ότι μπορείς να έρθεις, αλλά ως εκεί. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να σταματήσει αυτή η αρχή του ενός. Δεν είναι προσωπικό, είναι ομαδικό το σπορ. Αν ερχόταν και σε μένα μήνυση πάλι θα γέλαγα! Δεν υπάρχει άνθρωπος στο θέατρο που να μην ξέρει το πρόβλημα. Αν λάμβανα και εγώ μια αγωγή, όπου έχω λάβει τουλάχιστον 20, θα πήγαινα στον πρόεδρο της έδρας και θα έλεγα με αλήθεια και ειλικρίνεια την εμπειρία μου. Η εμπειρία μου είναι απτή και την έζησαν δεκαπέντε άνθρωποι που ήμασταν στο θέατρο. Η εμπειρία μου όμως είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Δηλαδή έχει πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει και εμείς ασχολούμαστε με ένα μυρμήγκι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter