Κώστας Καραμανλής: Φοβήθηκε να πάει στη Βουλή για το Έγκλημα των Τεμπών…

Κώστας Καραμανλής: Φοβήθηκε να πάει στη Βουλή για το Έγκλημα των Τεμπών…
Ο Κώστα Καραμανλής κοιτάζει το κινητό του κατά την ψήφιση του γάμου ομοφύλων. Αν και παρών και κρυμμένος τότε, στη συζήτηση για το πόρισμα της πλειοψηφίας για το έγκλημα των Τεμπών, απουσίαζε!

Όποιος φοβάται κρύβεται! 

Στη συζήτηση στη Βουλή την Τετάρτη επί του πορίσματος της πλειοψηφίας για το έγκλημα των Τεμπών πλην του πρωθυπουργού που προτίμησε να πάει να κάνει χαρές με τα ελικόπτερα, ενδεχομένως και για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού του στον Καναδά, μεγάλος απών ήταν και ο τότε υπουργός Μεταφορών, Κώστας (Αχιλλέα) Καραμανλής.

Και οι δύο κρύβονταν γιατί ήξεραν πως όλοι ήταν απέναντί τους, από την αντιπολίτευση στη Βουλή ως την Κοινωνία αλλά και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δεν μιλάμε για «ευθιξία». Αυτή έχει χαθεί προ πολλού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, είτε όταν διαλύει το ΕΣΥ, είτε όταν κλέβουν με τα καρτέλ, είτε, είτε…

Κανένας σεβασμός στη μνήμη και τους συγγενείς των θυμάτων!

Εξάλλου στα κυβερνητικά έδρανα ο μόνος παρών ήταν ο Μάκης Βορίδης, πρώην ΛΑΟΣ… Τι κατάντια για τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Και από την μεγάλη κυβερνητική πλειοψηφία κάπου 20 βουλευτές, ανάμεσα σε άδεια έδρανα…

Στο γάμο ομοφύλων ήταν περισσότεροι.

Πίσω από όλη αυτή την απαξίωση κρύβεται η αυτογνωσία για ένα έγκλημα που δεν ευθύνονται μόνον οι «παθογένειες» ενός διαλυμένου κράτους, αλλά υπάρχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες που είτε το θέλουν είτε όχι κάποια στιγμή η αλήθεια θα λάμψει…

Προς το παρόν θέλουν να κρύψουν τις ευθύνες γιατί έχουν εκλογές…

Η απουσία Μητσοτάκη και Καραμανλή δεν δείχνει «απαξίωση» και μόνο. Φόβο δείχνει! 

Καραμανλής Βουλή Μητσοτάκης
Χαμογελαστός ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή υποδοχής και ένταξης στη Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού των νέων Ελικοπτέρων MH-60 ROMEO. Την ίδια ώρα στη Βουλή συζητούσαν το πόρισμα της πλειοψηφίας για το Έγκλημα των Τεμπών.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter