Κώστας «κερνάει», Σάκης πίνει – Πανάκριβη πρωτοχρονιάτικη φιέστα για την… οικογένεια Μπακογιάννη

Κώστας «κερνάει», Σάκης πίνει – Πανάκριβη πρωτοχρονιάτικη φιέστα για την… οικογένεια Μπακογιάννη

Σουρεαλιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Λυκαβηττό παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου ο Σάκης Ρουβάς με 17μελή ορχήστρα και τον Κώστα Μπακογιάννη με τα παιδιά του μοναδικούς θεατές, μαζί με δύο κλούβες ΜΑΤ, «γιόρτασαν» την έλευση του 2022.

Σε μια «παραγωγή» που όπως είναι γνωστό, κόστισε 12.500 ευρώ το λεπτό και συνολικά 215.000 ευρώ! Και παρά την κατακραυγή στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων και όλων των σκεπτόμενων πολιτών, με το #cancel_rouvas να έχει πάνω από 11,5 χιλιάδες tweets, ο δήμαρχος παρέμεινε αμετάπειστος. Έπρεπε να γίνει η φιέστα αυτή με κάθε… κόστος!

https://twitter.com/Marka2_/status/1476881059656654848

Ήταν τα πιο ακριβοπληρωμένα 17 λεπτά της κρατικής τηλεόρασης με τον Ρουβά να τραγουδάει τρία αμερικάνικα χριστουγεννιάτικα κι ένα ελληνικό, το «Χρόνια πολλά» συνοδεία ευρωπαϊκής ορχήστρας, χωρίς Greek bouzouki. Και ο Λυκαβηττός μεταμορφώθηκε σε Λας Βέγκας ώστε να προβληθεί ο δήμαρχος Μπακογιάννης που παρήγγειλε την αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του 2022.

Η θρασύτατη αυτή πράξη της δημοτικής αρχής της Αθήνας, ειδικά αυτή την εποχή, δείχνει μια προκλητική αδιαφορία για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κόσμος με την ακρίβεια, την ανεργία και την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Ο δήμος σπαταλά χιλιάδες ευρώ χωρίς ντροπή.

Ανάλογο σκηνικό είχε επαναληφθεί και πέρσι δόθηκε όταν δόθηκε 1.000.000 ευρώ χριστουγεννιάτικος μποναμάς στις εταιρείες για τον στολισμό και τον αποστολισμό της πόλης, ενώ πρόπερσι, η δημαρχία Μπακογιάννη μετέτρεψε την πόλη σε τσίρκο με τις πολλαπλές «υιοθεσίες» από τις «φιλάνθρωπες» εταιρείες που ξεφορτώθηκαν ό,τι είχαν στις αποθήκες τους, όπως καταγγέλλουν εύστοχα παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον δήμο της Αθήνας.

Επιστολή ΠΟΘΑ σε Μπακογιάννη: Υπερβολικά μεγάλο το ποσό

«Οι επαγγελματίες του χώρου γνωρίζουν πολύ καλά ότι ακόμα και με τα γνωστά φαινόμενα υπερκοστολογήσεων είναι ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό για τηλεοπτικό πρόγραμμα 17 λεπτών με έναν μόνο τραγουδιστή και 17μελή ορχήστρα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) σε ανοιχτή επιστολή της προς τον Κώστα Μπακογιάννη, σχετικά με την πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Δήμου Αθηναίων με το Σάκη Ρουβά που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το πάρκινγκ του Λυκαβηττού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter