Κώστας Ζαχαριάδης: Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε

Κώστας Ζαχαριάδης: Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε

Στην παραδοχή ότι «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» προχώρησε μιλώντας «στο Κόκκινο» ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Με αιφνιδιάζει αρνητικά ότι δε βλέπω να υπάρχει το ένστικτο πολιτικής επιβίωσης και αυτοσυντήρησης που έχουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Όταν η Νέα Δημοκρατία έφτασε στο 18%, συσπειρώθηκαν, συνεννοήθηκαν και μετά κέρδισαν τις εκλογές. Εδώ η κατάσταση έχει πάρει χαρακτηριστικά πυρηνικής σχάσης», επισήμανε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης υπογράμμισε την ανάγκη να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες «για να βγούμε από αυτό το τέλμα», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να εκπεμφθεί στον δημόσιο λόγο το μήνυμα ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε», είπε. «Βεβαίως θεωρώ ότι είναι αναστρέψιμη κατάσταση», απάντησε, ερωτηθείς σχετικά ο Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε ότι «όσοι σκέφτονται διαφορετικά, πρέπει να σκεφτούν τι συνέβη το 2010 και το 2015». Τέλος, απηύθυνε δραματική προειδοποίηση προς όλες τις πλευρές, επιμένοντας ότι «δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από εμάς» και προσθέτοντας με νόημα: «αν υπάρξει πολιτικό κενό, αυτό θα καλυφθεί».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter