Κοτζιάς απαντά σε Μητσοτάκη: Χρόνια υβριστής εκ του ασφαλούς

Κοτζιάς απαντά σε Μητσοτάκη: Χρόνια υβριστής εκ του ασφαλούς

Δεν άφησε αναπάντητα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς όσα ειπώθηκαν εναντίον του στο συνέδριο της ΝΔ τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Χρόνια ο Μητσοτάκης με υβρίζει», επισημαίνει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Κοτζιάς, ενώ αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά τονίζει πως «πριν μιλήσει για Πρέσπες καλό είναι να εξηγήσει στη χώρα πώς υπέγραφε στην ΕΕ κείμενα με σκέτο “Μακεδονία”».

Υπενθυμίζεται πως στην ομιλία του στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για στελεχιακή υπεροχή του κυβερνώντος κόμματος σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος μεταξύ άλλων με ειρωνικό ύφος σε «δίδυμο Κοτζιά-Καμμένου», ενώ ο Αντώνης Σαμαράς δεν δίστασε στο πλαίσιο ενός εθνικιστικού παραληρήματος να προσφωνήσει για μια ακόμη φορά τη Βόρεια Μακεδονία «Σκόπια», αμφισβητώντας ευθέως το συνταγματικό όνομα της γειτονικής χώρας και την ίδια τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης: Κρεσέντο εθνικιστικού λόγου και μανιφέστο εσωκομματικής αντιπολίτευσης από τον Σαμαρά

Ακολουθεί η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά:

«Χρόνια ο Μητσοτάκης με υβρίζει.

Τον καλώ να άρει την σε βαρος μου λογοκρισία, την ύβρη εκ του ασφαλούς, και να επιτρέψει στη δημοσια tv να του απαντησω.

Όσο για τον Σαμαρά πριν μιλήσει για Πρέσπες καλό είναι να εξηγήσει στη χώρα πώς υπέγραφε στην ΕΕ κείμενα με σκέτο “Μακεδονία”.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter