Κούγιας για Αραβίδη: «Θα προσφύγουμε στο διαιτητικό»

Κούγιας για Αραβίδη: «Θα προσφύγουμε στο διαιτητικό»

Ο Χρήστος Αραβίδης διεκδικεί χρήματα από την ΑΕΚ για να πληρώσει την εφορία και σε πρώτο βαθμό κρίθηκε από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών πως είναι αναρμόδια να κρίνει την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο δικηγόρος του 32χρονου επιθετικού Αλέξης Κούγιας με δήλωση του ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, προκείμενου να δικαιωθεί ο πελάτης του.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια: «Διεδόθη εσκεμμένα χωρίς κόκκο αληθείας η είδηση ότι δήθεν η ΠΑΕ ΑΕΚ κέρδισε αμετάκλητα (η απόφαση υπόκειται σε ένδικα μέσα, δηλαδή σε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ) τον Κούγια (αλήθεια από πού και ως πού οι δικηγόροι είναι διάδικοι;) και τον ευεργέτη – ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ τα δύσκολα χρόνια της Γ΄ και της Β΄ Εθνικής Χρήστο Αραβίδη (αλήθεια γιατί τόση αγνωμοσύνη;) και δεν πρόκειται να πληρώσει τους φόρους για το συμβόλαιό του.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι είναι αναρμόδια, διότι έκρινε ότι η διαφορά είναι φορολογική, ενώ κατά την αντίθετη άποψη της Εισηγήτριας η Επιτροπή ήταν αρμόδια και έπρεπε να δικάσει την προσφυγή στην ουσία.

Η ίδια Επιτροπή όμως πρόσφατα είχε θεωρήσει εαυτή αρμόδια σε παρόμοια υπόθεση του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και, αφού την εκδίκασε, τον δικαίωσε με απόφαση που επικύρωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού Αλέξιος Κούγιας σεβόμαστε απόλυτα τον Αρεοπαγίτη κ. Ανδρόνικο, εκτιμούμε τον κ. Καραμηνά, συγχαίρουμε την Εισηγήτρια κα Μπαλατσού για τη νομική της συνέπεια και βεβαίως θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για λογαριασμό του Χρήστου Αραβίδη, προκειμένου να δικαστεί η υπόθεση στην ουσία της και να δικαιωθεί ο εντολέας μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter