Κούγιας για θάνατο Γεωργίου: Δεν έχω γνωρίσει ωραιότερο τύπο για να συζητάς για ποδόσφαιρο

Κούγιας για θάνατο Γεωργίου: Δεν έχω γνωρίσει ωραιότερο τύπο για να συζητάς για ποδόσφαιρο

«Με τον Γιώργο, ζήσαμε μαζί, συζητώντας μόνο για ποδόσφαιρο, περισσότερα από 55 χρόνια, από τότε που έπαιζα στον Άρη Πετρούπολης, και αυτός ήταν άρρωστος οπαδός του ιστορικού Α.Ο. Πετραλώνων, του Σταύρου Γιαφάλογλου, του Γιώργου Στολίγκα, του Παλαδινού, του Κουγιουμτζή, του Αθανασιάδη, του Καυκή, του Οικονομόπουλου. Δεν έχω γνωρίσει ωραιότερο τύπο για να συζητάς για ποδόσφαιρο και να απολαμβάνεις», τονίζει σε δήλωσή του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με αφορμή τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου.

«Δυστυχώς, η ζωή είναι άδικη και κάθε ημέρα φεύγουν πολλοί, πολύ νέοι που άξιζαν να ζήσουν πολλά ακόμη χρόνια, σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και ειδικά στη δημοσιογραφία φεύγουν τα διαμάντια και μένουν κάτι πληρωμένα σκουπίδια, που εισπράττουν για κάθε συκοφαντία κάτι πενηντάρικα», σημειώνει ακόμη ο κ. Κούγιας.

«Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και το παιδί του, αλλά το κακό που τον χτύπησε μετά το θάνατο του γιου του, δεν μπόρεσε ποτέ να το ξεπεράσει», καταλήγει ο ποινικολόγος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter