Κούγιας: «Το προπονητικό της ΑΕΛ θα ονομαστεί Βασίλης Καραπιάλης και σε όποιον αρέσει»

Κούγιας: «Το προπονητικό της ΑΕΛ θα ονομαστεί Βασίλης Καραπιάλης και σε όποιον αρέσει»

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ θα πάρει την ονομασία του Βασίλη Καραπιάλη, ωστόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ζήτησε με επιστολή του να μην γίνει αυτό, «γιατί η Λάρισα είναι πάνω απ’ όλους».

Αναλυτικά η επιστολή Καραπιάλη που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθερία»: «Προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμητική σας πρόταση να δώσετε το όνομά μου στο προπονητικό μας κέντρο στα Δένδρα. Όμως σας ενημερώνω ότι δεν επιθυμώ την τιμή αυτή γιατί η ΑΕΛ είναι πάνω απ’ όλους, ονόματα και προσωπικότητες και πιστεύω πως ό,τι πέτυχα στην καριέρα μου το χρωστάω στην ομάδα της πόλης μας και αυτή δεν μου χρωστάει τίποτα. Σας ευχαριστώ και πάλι. Με τιμή και εκτίμηση Βασίλης Καραπιάλης».

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ επανήλθε στο θέμα της ονοματοδοσίας του προπονητικού κέντρου και ξεκαθάρισε πως «θα ονομαστεί Βασίλης Καραπιάλης και σε όποιον αρέσει».

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Πληροφορήθηκα από την εφημερίδα Ελευθερία την δημοσιοποίηση της επιστολής του Βασίλη Καραπιάλη, ο οποίος με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο και αφού με ευχαριστεί, εκφράζει την επιθυμία να μην δώσουμε το όνομα του στο προπονητικό μας κέντρο στα Δένδρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα επιθυμούσε να μην υπάρχει το όνομα του στο προπονητικό κέντρο γιατί αυτό είναι μικρότερο από την ΑΕΛ και στην οποία οφείλει τα πάντα.

Επειδή πλέον είμαι 7 χρόνια στην Λάρισα και γνωρίζω οτιδήποτε αφορά το προσκήνιο και το παρασκήνιο και το πώς ο εκμηδενισμός των προσφορών σημαντικών προσωπικοτήτων που προσέφεραν τα πάντα στην ΑΕΛ είναι η πάγια καθημερινή συμπεριφορά τους, γιατί έτσι διαχρονικά και χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στην ΑΕΛ εξασφαλίζουν την παρουσία τους στο περιβάλλον της ομάδας, αποφεύγοντας τις συγκρίσεις, εξασφαλίζουν διαχρονική επωνυμία πουλώντας Αελοφροσύνη ισχυριζόμενοι ότι είναι γιατροί, ενώ δεν έχουν περάσει ποτέ από την ιατρική σχολή είτε της Ελλάδας, είτε της Ιταλίας, ισχυριζόμενοι ότι είναι δημοσιογράφοι ενώ έφτασαν την έκτη δεκαετία της ζωής τους για να κάνουν αίτηση στο συνδικαλιστικό όργανο για να τους γράψει, αλλά το κυριότερο εξασφαλίζοντας την καθημερινή οικονομική τους επιβίωση ασχολούμενοι μόνο με την ΑΕΛ και ασχολούμενοι καθημερινά 24ωρες το 24ωρο με αυτούς που πραγματικά προσφέρουν στην ΑΕΛ, και βάζοντας χρήματα για την επαγγελματική επωνυμία τους.

Έτσι εξαφάνισαν την προσφορά της οικογένειας Καντώνια, την προσφορά του Κώστα Σαμαρά, την προσφορά του Παλαιοχωρλίδη, εξευτέλισαν τον Παπανικολάου και τον Σωτηρούλη και αποθεώνουν τον Πηλαδάκη που διαχειρίστηκε εξήντα και πλέον εκατομμύρια χρησιμοποιώντας την ΑΕΛ, αφήνοντας την με 19.000.000€ χρέος και αποκτώντας ιδιόκτητο γήπεδο στο οποίο για να παίξει η ΑΕΛ για 5 χρόνια εγώ πλήρωσα 2.200.000€ εξασθενώντας οικονομικά την ΑΕΛ και τώρα χρησιμοποιείτε ως εργοστάσιο φωτοβολταϊκών και αγωνίζονται εκεί στο χορτάρι που εγώ έφτιαξα και πλήρωσα οι συμπαθέστατες ομάδες της Βαλανίδας και του Ηρακλή Λάρισας.

Θέλω λοιπόν όλους αυτούς που οδήγησαν τον ποδοσφαιρικό μύθο της Λάρισας και της Ελλάδας, αυτόν που μάγευε τις οικογένειες που γέμιζαν το γήπεδο Βασίλη Καραπιάλη με τις αναρτήσεις και τις δηλώσεις τους στο να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο την απόφαση μου να ονομαστεί το Προπονητικό κέντρο στα Δένδρα: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΛ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ να τους δώσω το εξής αμετάκλητο μήνυμα:

Το προπονητικό αυτό κέντρο ήταν του Πηλαδάκη και το πούλησε στον Βαγγέλη Πλεξίδα από το οποίο το αγόρασα έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εγκαταλειμμένο, χωρίς ούτε ένα τρακτέρ, χωρίς ύδρευση και με τις εξέδρες όταν έβρεχε να μετατρέπουν τα αποδυτήρια, τα γυμναστήρια και τους λοιπούς χώρους σε πισίνα. Σε περίοδο ανυπαρξίας εσόδων από τον Απρίλιο του 2021 ανακατασκεύασα όλα τα γήπεδα και τις κερκίδες δαπανώντας περισσότερα από 100.000€. Σε λίγες ημέρες θα επιστρωθεί με ασφαλτόστρωση όλος ο περιβάλλον χώρος και θα γίνουν και τα εγκαίνια. Το προπονητικό κέντρο θα ονομασθεί: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΛ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ και σε όποιον αρέσει. Θα ονομασθεί με το όνομα αυτού του ποδοσφαιρικού μύθου, γιατί αυτός ήταν ο ξεχωριστός μεταξύ όλων των άλλων μεγάλων παικτών και είναι και ο πιο αδικημένος.

Αυτή είναι η απόφαση μου και δεν αλλάζει και θα το διαπιστώσουν όλοι την ημέρα των εγκαινίων. Αυτά που ξέρανε, σε μένα δεν περνάνε και το διαπιστώνουν κάθε μέρα στα δικαστήρια που παρακαλάνε να πάρουν αναβολές αλλάζοντας συνεχώς δικηγόρους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter