Κούγιας: Χωρίς να πάρουμε τη δικογραφία για ΕΟΠΥΥ ζητούσαν να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι

Κούγιας: Χωρίς να πάρουμε τη δικογραφία για ΕΟΠΥΥ ζητούσαν να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι

Σε σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με αστυνομικούς προχώρησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σχετικά με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το κύκλωμα που φέρεται να διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο γνωστός δικηγόρος, αστυνομικοί ζητούσαν από κατηγορούμενους να απολογηθούν χωρίς οι δικηγόροι τους να έχουν πάρει τη δικογραφία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση των βασικών κατηγορουμένων στην σήμερα παρανόμως δημοσιοποιηθείσα υπόθεση, όπου γνωστοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες εταιρειών, οι οποίες προμηθεύουν με νοσοκομειακά υλικά μεγάλα νοσοκομεία της ελληνικής επικράτειας κατηγορούνται ότι δήθεν είναι μέλη εγκληματικής οργανώσεως, που διαπράττει απάτες εις βάρος του ΕΟΠΥΥ και δωροδοκεί γιατρούς, οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους για την επίτευξη των παράνομων σκοπών τους.

Βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να καταγγείλουμε τους αρμόδιους αστυνομικούς της οικονομικής υπηρεσίας οικονομικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. για την χωρίς καμία νομική δικαιολογία σύλληψη των κατηγορουμένων με την εφαρμογή της αυτοφώρου διαδικασίας για μία δικογραφία 3.000 σελίδων και την παράνομη προσπάθεια των συγκεκριμένων αστυνομικών να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι, χωρίς οι κατηγορούμενοι κι εμείς οι δικηγόροι τους να λάβουμε γνώση έστω και ενός εγγράφου απ’ αυτήν τη δικογραφία των 3.000 σελίδων.

Είμαστε βέβαιοι, τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, όσο κι εμείς, οι υπόλοιποι συνεργάτες του, ότι αυτή η ιδιαίτερα διογκωμένη και χωρίς αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία υπόθεσις δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να αποφύγει ο ΕΟΠΥΥ να καταβάλει 2.000.000 ευρώ, τα οποία οφείλονται στους εντολείς μας και θα καταρρεύσει αύριο ενώπιον της κυρίας Ανακριτού Διαφθοράς, η οποία θα διενεργήσει την ανάκριση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter