Κούγιας: Υπάρχει ακόμα ένας εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη – Δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος

Κούγιας: Υπάρχει ακόμα ένας εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη – Δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος

Για τη συμμετοχή ενός ακόμη ατόμου στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή και τους δύο φίλους του, που τραυματίστηκαν, μετά και την παράδοση του δωδέκατου που είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος υποστήριξε πως ανοίγει ένας νέος κύκλος και πως θα προκύψουν νέα στοιχεία για το έγκλημα. Μίλησε ακόμη για τουλάχιστον ένα άτομο, που παρά τις έρευνες, κατάφερε να κρύψει τα ίχνη του και να μην συλληφθεί.

«Νομίζω αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως θα προκύψουν νέα στοιχεία από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που αναμένεται να βγουν το επόμενο διάστημα.

Σχετικά με τον δωδέκατο συλληφθέντα ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «υποστηρίζει ότι απλώς μετέφερε άλλους στην περιοχή. Τους μετέφερε γιατί;», προσθέτοντας πως με τον νέο Ποινικό Κώδικα, όλοι οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζονται το ίδιο από την Δικαιοσύνη, ασχέτως του είδους και του βαθμού εμπλοκής τους.

«Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης και αποκαλύπτονται στοιχεία, προκύπτει πως ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη καταδρομική επιχείρηση. Τα αυτοκίνητα που «περιπολούσαν» στα στενά, έψαχναν να βρουν τα παιδιά», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας. Ο ποινικολόγος συμπλήρωσε δηκτικά πως «δώδεκα μέχρι τώρα είναι οι συλληφθέντες και κανείς δεν χτύπησε τον Άλκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter