Κουίζ Αντώναρου: Βάφει τα μαλλιά του αλλά δεν περνάει η μπογιά του!

Κουίζ Αντώναρου: Βάφει τα μαλλιά του αλλά δεν περνάει η μπογιά του!

Βέβαια δικαίωμα (και) κάθε άνδρα είναι να προσέχει την εμφάνισή του, αλλά εδώ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει ένα μικρό λογοπαίγνιο…

Όπως λέει ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην πρωθυπουργός βάφει τα μαλλιά του αλλά μάλλον μάταια…  γιατί όπως λέει, η μπογιά του δεν περνάει… Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως σημειώνει πως «φαίνονται ακόμη πιο γελοίοι από όσο είναι πραγματικά»

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Ειλικρινά σας το λέω. Δεν έχει να κάνει με το ότι εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχω πλούσια κόμη. Αλλά ανέκαθεν με ενοχλούσαν — για να μη πω με απωθούσαν αισθητικά — οι άνδρες που έβαφαν τα μαλλιά τους. Ακόμη κι αν το έκαναν με περισσή φροντίδα όπως ένας πρώην πρωθυπουργός. Τώρα πια με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Γιατί συν τοις άλλοις στην εποχή μας οι χρωματικές τους παρεμβάσεις, όσο πετυχημένες κι αν είναι που συχνά δεν είναι, προδίδονται από τη τηλεόραση. Κι όσοι βαψομαλλιάδες δεν το παίρνουν είδηση (;) η το αγνοούν, απλά δεν αντιλαμβάνονται ότι φαίνονται ακόμη πιο γελοίοι από όσο είναι πραγματικά.

ΥΓ. Την αφορμή γι αυτό το σχόλιο μου την έδωσαν πρόσφατες εμφανίσεις περιποιημένου βαψομαλλιά… που φαίνεται πως δεν περνάει πια η μπογιά του.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2445588169052534

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter