Κουίζ: Πού κοιτάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Κουίζ: Πού κοιτάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Αν μη τι άλλο, οι περισσότερες εμφανίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτός Ελλάδας προσφέρουν ορισμένα στιγμιότυπα που γίνονται viral. Η παρουσία του έλληνα πρωθυπουργού στη Σύνοδο της Πράγας δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, με τη viral στιγμή να προέρχεται από την κλασική… «οικογενειακή» φωτογραφία των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πάνω από 40 πολιτικούς αρχηγούς, όπως φαίνεται και από το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε στα social media. Όταν όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να «λοκάρουν» τον φακό, ή τουλάχιστον να κρατήσουν το βλέμμα τους προς την κάμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει focus προς… άλλη κατεύθυνση.

Κι επειδή μία λήψη… ποτέ δεν είναι αρκετή, σας παραθέτουμε και δύο στιγμιότυπα από το Associated Press, όπου δείχνουν τον πρωθυπουργό να κοιτά προς άλλη κατεύθυνση χαμογελώντας.

Ακόμα και στην τρίτη φωτογραφία, όπου οι πολιτικοί αρχηγοί φαίνονται πιο χαλαροί, με τους περισσότερους να συζητούν μεταξύ τους και να παρουσιάζονται πιο «λυμένοι», ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφέρνει να… ξεχωρίσει, ως ο πιο ανέμελος όλων.

Γι’ αυτό και εμείς αποφασίσαμε να βάλουμε το παρακάτω κουίζ, ρωτώντας «Πού κοιτάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γιατί γελάει;», περιμένοντας τη… βοήθεια του κοινού, ώστε να λυθεί το μυστήριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter