Κούλη, να ένα ρούτερ!

Κούλη, να ένα ρούτερ!

Είναι πολύ στριμωγμένοι πλέον και τους φαίνεται.

Το δείχνουν όταν βγαίνουν στα κανάλια και διαγκωνίζονται, από τον Αδωνη μέχρι τον Γεραπετρίτη, ποιος θα πει την πιο κυνική ατάκα σε μια ατέρμονη προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να δικαιολογήσουν. Δεν στήριξαν ούτε τους γιατρούς ούτε το δημόσιο σύστημα υγείας. Δεν έφτιαξαν εγκαίρως τις ΜΕΘ για τις οποίες είχαν δεσμευτεί. Ανοιξαν άκαιρα και δίχως τους απαραίτητους κανόνες τις πύλες της χώρας στον τουρισμό. Και μετά όλοι τους αναζητούσαν επικοινωνιακές διεξόδους αντί να στήνουν αναχώματα στον ιό που «έτρεχε».

Σε αυτή την κυβέρνηση έχουν κυλήσει πολλοί τεντζερέδες και έχουν βρει τα καπάκια τους. Ποιος Κικίλιας και ποια Κεραμέως; Ποιος Χαρδαλιάς και ποιος Βρούτσης; Και βέβαια ποιος Κωστάκης Καραμανλής, ποια Μενδώνη και ποιος Θεοδωρικάκος; Και από κοντά οι άλλοι, οι άφαντοι, από τον Βορίδη μέχρι τον Πικραμμένο. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο! Ολοι περί άλλα ετύρβαζαν ενώ ερχόταν το δεύτερο κύμα της πανδημίας και έπρεπε να πάρουν τα μέτρα τους. Ολοι είχαν πέσει με τα μούτρα στις τακτοποιήσεις των ημετέρων και στα επικοινωνιακά τερτίπια. Οσο για την ουσία, ας πάει και το παλιάμπελο. Γι’ αυτήν θα νοιαστούν αυτοί που δεν νοιάζονται για τη ζωή μας;

Γι’ αυτό η τηλεκπαίδευση είναι έτσι, σαν τις… μεταφορές. Και γι’ αυτό είναι έτσι οι μεταφορές, σαν την… πολιτική προστασία. Και γι’ αυτό είναι έτσι η πολιτική προστασία, σαν το «επιτελικό κράτος»! Φατριασμός και ιδιοτέλεια και όλα στους ιδιώτες. Και γι’ αυτό όταν στριμώχνονται, και προφανώς δεν έχουν απαντήσεις, ψάχνουν εναγωνίως ένα ρούτερ που «χάθηκε» για να κρυφτούν! Για να μην ψάχνουμε όλοι οι υπόλοιποι την… τηλεκπαίδευση, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τη στήριξη του ΕΣΥ, τις ΜΕΘ και τις ευθύνες τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter