Κουλιμπαλί σε Μπα: «Πάμε δυνατά αδελφέ»

Κουλιμπαλί σε Μπα: «Πάμε δυνατά αδελφέ»

Ο Αμπού Μπα του Αρη έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο ματς του Σαββάτου στη Λάρισα και το περιστατικό σχολίασε μέχρι και ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του στον 22χρονο Γάλλο μέσο.

Ο Κουλιμπαλί ανήρτησε φωτογραφία του Μπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, στην οποία έγραψε «Πάμε δυνατά μικρέ αδερφέ».

Για το κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς στο πρωτάθλημα η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε το περιστατικό αναφέροντας ότι «ο ρατσισμός και οι διακρίσεις δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο. Ήδη, η Σούπερ Λίγκα, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού – #FootballPeople weeks – σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιέρωσε την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, (26-28 Οκτωβρίου 2019), στον αγώνα κατά του ρατσισμού.

Η Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, θα αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, προκειμένου να συμβάλλει στον αγώνα κατά του ρατσισμού.

Οι πρωτοβουλίες αυτές, μαζί με όλες τις ομάδες της Super League, στέλνουν ένα μήνυμα:

Στο ποδόσφαιρο δε χωρούν διακρίσεις, το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο κατά του ρατσισμού»!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter