Κούλογλου: Και άλλοι πολιτικοί, εκτός του Σαλμά, έχουν κάνει επαφές με δικαστικές αρχές και FBI για το Novartis

Κούλογλου: Και άλλοι πολιτικοί, εκτός του Σαλμά, έχουν κάνει επαφές με δικαστικές αρχές και FBI για το Novartis

Ο κ. Σαλμάς δεν ήταν ο μόνος πολιτικός που ήρθε σε κάποιου είδους επαφή με τις δικαστικές αρχές και το FBI δήλωσε ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα Στέλιος Κούλουγλου.

Υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί από αυτούς που αναφέρονται στη δικογραφία που έχουν κάνει τις ίδιες επαφές εδώ και καιρό, πρόσθεσε, και ενδεχομένως το FBI να έχει πέσει πάνω και σε άλλα ονόματα πολιτικών και να επιφυλάσσει στην Νέα Δημοκρατία αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάϊατ και την ανακοίνωση που ακολούθησε από το γραφείο της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι στόχος του FBI δεν είναι να πιάσει ή να ερευνήσει Έλληνες πολιτικούς αλλά να ερευνήσει το κύκλωμα διαφθοράς τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα.

Είναι μία υπόθεση που ερευνάται εδώ και καιρό και οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι γνώριζαν ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη που κατά κάποιο τρόπο τους αφορά, σημείωσε, ο κ. Κούλογλου, αλλά ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι προφανώς σε δύσκολη θέση γι’ αυτό και αλλάζουν αυτά που είπε ο Αμερικανός πρεσβευτής, ο οποίος στη συνέχεια αποκατέστησε τί ακριβώς ειπώθηκε.

Ο πνιγμένος από τον Αμερικανό πρέσβη πιάνεται, συμπλήρωσε, ο κ. Κούλογλου, επισημαίνοντας ότι στη δικογραφία υπάρχει επίσημο έγγραφο του FBI που κατονομάζει τους εφτά από τους δέκα πολιτικούς που αναφέρονται και όλα αυτά αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για σκευωρία που την έστησε ο Σύριζα γιατί είχε διαδήλωση για το Μακεδονικό, και άλλες τέτοιες κωμικοτραγικές θεωρίες που έχουν παρουσιαστεί στην ελληνική κοινή γνώμη με στόχο να την τρελάνουν.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter